23 januari – 28 januari
Virtuele conferentie

Om deze lange corona-winter te doorbreken, biedt VEG in 2022 weer een virtuele Winterconferentie aan via Zoom en Livestream. Nieuw dit jaar is dat je individueel kan deeel nemen of als groep (kerk, huiskring, …). Als groep kan je samenkomen op één locatie en het programma mee volgen en de interactieve momenten samen doorlopen met de groep. Op deze manier proberen we kerken, bijbelkringen deze winterconferentie toch fysiek te laten beleven. De winterconferentie staat open voor alle christenen over de denominaties heen.

Inschrijving is vanaf nu mogelijk. Deelname is gratis. Gelieve uw gegevens in te vullen via het volgende formulier. Inschrijving is vrijblijvend en u kan altijd nog de dag zelf beslissen of u deelneemt of niet. Enkel ingeschrevenen zullen de dag zelf herinnerd worden met een mail + links. De links zullen ook hier beschikbaar zijn.

Iedereen die zich inschrijft krijgt ook een Youtube link achteraf, indien je niet aanwezig kon zijn.

Programma

Elke avond van 20u – 21u30 via zoom en livestream (links worden later beschikbaar gesteld)

Zo 23 januari: Start-event met aanbidding en spreker Henk Stoorvogel.
Op deze avond leiden we de winterconferentie in. Er zullen enkele aanbiddingsvideos getoond worden. Ook spreekt Henk Stoorvogel over het jaarthema van VEG: “Geworteld”. (klik hier voor meer over Henk)

Ma 24 januari: Mannenavond door Henk Stoorvogel (klik hier voor meer over Henk)
Deze avond is exclusief voor mannen. Henk Stoorvogen (4M NL) neemt ons mee en daagt ons uit. Interactief met momenten in breakout-rooms of in jouw groep.

Di 25 januari: Avond rond opvoeding door Kurt en Fokkeline Maeyens
Een avond voor ouders. Kurt en Fokkeline Maeyens gaan op een interactieve manier een workshop geven rond opvoeding van kinderen.

Wo 26 januari: Avond rond gebed door KNIEL.
Een avond waar zeker gebeden zal worden, maar waar er ook gesproken wordt over gebed en hoe God gebed gebruikt.

Do 27 januari: Apologewatte: een avond rond apologetiek en evangelisatie door Pieterjan Boom.
Pieterjan Boom legt in deze avond uit wat apologetiek is en hoe je het gebruikt in jouw dagelijks leven. Vragen over het geloof: hoe beantwoord je die? Dit gebeurt op een interactieve manier.

Vr 28 januari: Van Xenofobie naar Xenofilie. een avond over Gastvrijheid en liefde voor de vreemden.
In deze avond leren we wat het bijbels concept van Gastvrijheid is. Wie zijn de vreemden in onze maatschappij? We spreken ook over hoe jouw geloof delen met moslims. Door Jelle Rijkeboer, David Demailleure en Kevin Buch

Schrijf je nu hier in!

Zendingsprojecten

De Winterconferentie 2022 is volledig gratis. We vragen een vrije bijdrage. U kan via onze QR-code Givt een gift geven of storten op ons rekeningnummer met vermelding van “Winterconferentie Gift”. 1/3 van de gift zal gebruikt worden om de kosten van de Winterconferentie te coveren. 2/3 van uw gift zal gebruikt voor de zendingsprojecten te ondersteunen.

VEG
BE74 0013 5462 5107
mvv. Winterconferentie Gift