Om deze lange corona-winter te doorbreken, biedt VEG een virtuele Winterconferentie aan via Zoom en Livestream. Hij staat open voor alle christenen over de denominaties heen.

Inschrijving is nog steeds mogelijk. Klik hier en schrijf u via deze pagina in. Informatie over de links naar de livestream en Zoom vindt u hieronder.

Programma.

Elke avond van 20u – 21u30

Zo 17 januari: Start-event met aanbidding en spreker Jacques Brunt. Biografie.
Ma 18 januari: Christen, Kerk & Migratie: praktische workshop i.s.m. Gave Veste
Di 19 januari: Panelgesprek: “Onverdeeld” in de dagdagelijkse praktijk. Biografie Panel: Klik hier.
Wo 20 januari: Kiezen voor eenheid in het huwelijk. Avond voor koppels door Kurt en Fokkeline Maeyens. Biografie: Klik hier.
Do 21 januari: Vrouwen Ontmoetingsavond. Op deze avond heten we jullie hartelijk welkom om samen op een interactieve manier na te denken over jouw geestelijke hartritme.
Onder leiding van Sarah Weber, Angele Monsuur en Hennie Krijnen (vrouwencomité Vrouwenontmoetingsdag)
Vr 22 januari: Iedereen is geroepen: Workshop over de zendingsopdracht en hoe iedereen hier kan aan meewerken i.s.m. Kairos, OM, OMF.

Interesse om deel te nemen aan 1 of meer avonden?
Schrijf je dan direct in via https://indekerk.be/pages/winterconferentie-2021/

Links om deel te nemen.

ZOOM: Alle avonden worden via het programma Zoom uitgezonden. U kan dan interactief deelnemen. U kan dit programma hier downloaden op alle toestellen. Voordeel aan Zoom is dat u interactief kan deelnemen aan de workshops.
Link te gebruiken voor ZOOM: Klik hier (elke avond open om 19u45)

Livestream: Alle avonden (uitgezonderd de avond voor koppels) worden uitgezonden via een livestream. Deze is niet interactief. U moet hiervoor geen programma te downloaden. Opgelet, vergeet niet het volume te verhogen, want standaard staat het volume op nul.
Link te gebruiken voor livestream:Klik hier (elke avond open om 19u55)

UpperZoom: elke avond van 20-22 uur wordt er ook een gebedskamer geopend. U kan daar met broeders en zusters bidden. Als u na het programma nood aan gebed heeft, zijn daar ook mensen die voor je willen bidden. Tot 22 uur zijn ze elke avond beschikbaar. Dit gaat enkel via ZOOM.
Link te gebruiken voor UpperZoom: Klik hier (elke avond van 20u-22u)

Zendingsprojecten

De Winterconferentie 2021 is volledig gratis. We vragen een vrije bijdrage. U kan via onze QR-code Givt een gift geven of storten op ons rekeningnummer met vermelding van “Winterconferentie Gift”. 1/3 van de gift zal gebruikt worden om de kosten van de Winterconferentie te coveren. 2/3 van uw gift zal gebruikt voor de zendingsprojecten te ondersteunen.

VEG
BE74 0013 5462 5107
mvv. Winterconferentie Gift

Winterhulp voor Roma in Zuid-Servië

Louis en Anne-Marie Van de Voorde verlenen humanitaire hulp onder Roma in Servië, meer bepaald in de regio van Leskovac. Bij de meeste Romagezinnen waar dit zendingskoppel werkzaam is, dient een kachel niet alleen om zich mee te verwarmen. Ook maaltijden worden zowel winter als zomer gekookt
op een houtkachel. Door gebrek aan financiële middelen wordt de kachel tot onverantwoord gebruikt. In sommige situaties is de rookontwikkeling zelfs gevaarlijk en ongezond. Dikwijls kan de oven niet meer gebruikt worden voor het bakken van hun dagelijkse brood. In het kader van het project winterhulp willen Louis en Anne-Marie de nood aan degelijke kachels in de kijker zetten.
Meer info over hoe je dit project blijvend kan steunen. Klik hier.

Farsi-Bijbelstudie en Moeder-Kind-weekend.
Vijftig Farsi-sprekenden ontvangen twee keer per maand Bijbelstudie in hun eigen taal. Gave Veste organiseert samen met een Bijbelleraar de studie in Antwerpen Deurne. Dat moet in het Farsi, want de Bijbel is heel nauwkeurig, en kan alleen begrepen worden in je eigen taal als je uit zo’n achtergrond komt. Meer info? Klik hier.
Gave Veste organiseert elk anderhalf jaar een weekend voor alleenstaande vluchtelingenmoeders met hun kinderen. Een weekend lang plezier, ontspanning en aandacht voor moeder, kind en God. Alleenstaande vluchtelingenvrouwen met kinderen vormen een kwetsbare groep binnen de huidige vluchtelingenstroom. Voor deze doelgroep organiseren we een ontspannend weekend. Zo kunnen deze vrouwen en hun kroost even weg uit de stress en spanningsvolle situaties waarin zij zich bevinden. “Ik ben niet langer alleen, ik ben enorm bemoedigd hier en mijn geloof is gegroeid” ‘’Er was hier zoveel liefde merkbaar’’
Meer info? Klik hier.

BEZOEK ONZE VIRTUELE STANDS