Valt UPmedia’s talkshow “Het Antwoord” in de prijzen?

470 0
470 0

Het is met trots en opwinding dat UPmedia, een christelijk geïnspireerd televisieproductiehuis, aankondigt dat hun talkshow ‘Het Antwoord’ is genomineerd als één van de vijf laatst overgebleven inzendingen voor de categorie “Beste Christelijke Talkshow” bij de 51e jaarlijkse ICVM Crown Awards. De prestigieuze prijzen worden uitgereikt in Nashville, Tennessee, en de ceremonie staat gepland voor 21 februari 2024.

De ICVM Crown Awards zijn de langstlopende filmprijzen voor religieuze films en erkennen en bevorderen het allerbeste in christelijke onafhankelijke documentaires, korte films, educatieve films, muziekvideo’s, buitenlandse films en meer. Over 600 producties werden dit jaar ingezonden om beroep te doen op de befaamde prijs. De nominatie van ‘Het Antwoord’ is een buitengewone prestatie voor UPmedia, aangezien het de eerste keer is dat een Belgische productie de finale heeft bereikt.

“Met onze korte talkshow ‘Het Antwoord’ hebben we geprobeerd een frisse en eigentijdse benadering te geven aan christelijke discussies. We zijn vereerd en opgewonden om te zien dat onze inspanningen erkend worden door de internationale jury van de ICVM Crown Awards,” aldus Shirine Irani, de presentatrice van ‘Het Antwoord’.

De talkshow ‘Het Antwoord’ kenmerkt zich door een unieke mix van luchtigheid en diepgang. Elke aflevering behandelt actuele onderwerpen met een christelijk perspectief en omvat boeiende gasten, straatinterviews en zelfs korte sketches om het publiek op een verfrissende manier te betrekken.

Hoewel UPmedia hoopt op de hoofdprijs, beschouwen ze de nominatie op zichzelf al als een mijlpaal in de Belgische christelijke scène. Het succes van ‘Het Antwoord’ benadrukt niet alleen de groeiende invloed van christelijke media, maar ook de mogelijkheid voor Belgische producties om internationaal op te vallen.

UPmedia kijkt uit naar de ceremonie op 21 februari 2024 en hoopt dat ‘Het Antwoord’ zijn plaats als een vernieuwende en inspirerende christelijke talkshow verder zal bevestigen, zowel nationaal als internationaal.

Bekijk het programma via: www.UPmedia.be/hetantwoord

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Frederik Van Herterijck, CEO
Email: frederik@upmedia.be
Tel: +486 95 72 90
www.UPmedia.be
Facebook: https://www.facebook.com/UPmedia.be
Instagram: https://www.instagram.com/upmedia.be/

Over UPmedia.be

UPmedia is een christelijk geïnspireerd televisieproductiehuis, ontstaan in 2020 en gevestigd in Vlaanderen. Met een toewijding aan het creëren van kwalitatieve en inhoudelijk rijke programma’s, streeft UPmedia ernaar om een positieve impact te hebben op het publiek door middel van opbouwende, hartverwarmende en geloofsgerelateerde content: i.e. entertainment dat mensen opbouwt.

In dit artikel

Doe mee aan het gesprek